Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée

4.0 10 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

  • onion quartered
    50 g
  • carrot cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • fresh mushrooms sliced
    80 g
  • garlic cloves
    2
  • celeriac cut in pieces (2 cm)
    500 g
  • olive oil plus extra for drizzling
    30 g
  • tinned lentils rinsed, drained
    250 g
  • tinned kidney beans rinsed, drained
    200 g
  • rolled oats
    130 g
  • soy sauce
    20 g
  • paprika
    1 tsp
  • dried mixed herbs
    2 tsp
  • nutritional yeast flakes
    3 Tbsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • sweet potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • shallots halved
    80 g
  • unsalted butter diced
    20 g
  • white wine, dry
    100 g
  • liquid vegetable stock
    150 g
  • broccoli florets
    350 g
  • water
    50 g
  • lime juice, freshly squeezed for drizzling
  • fresh parsley roughly chopped, for garnishing
  • gravy (isteğe bağlı) for serving (see tip)

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 621.9 kcal / 2602.1 kJ
Protein 27.5 g
Yağ 19.8 g
Karbonhidrat 84.3 g
Lif 19 g
Doymuş Yağ 4.9 g
Sodyum 1665.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...