Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 1 red onion, (approx. 100 g), quartered
- 200 g chestnut mushrooms, halved
- 80 g carrot, cut in pieces
- 90 g celery, cut in pieces
- 20 g sunflower oil
- 15 g vegan margarine
- ½ tsp fine sea salt
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp plain flour
- 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
- 350 g water
- 80 g red wine, vegan
- 20 g dark soy sauce, vegan
- 10 g red wine vinegar, vegan
- ½ tsp mustard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 387 kJ / 92 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 Std. 5 Min
Vegetarian Chilli
35min
Veggie Wellington
2 Std.
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2 Std. 20 Min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Houmous Salad Dressing
5min