Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 1 red onion, (approx. 100 g), quartered
- 200 g chestnut mushrooms, halved
- 80 g carrot, cut in pieces
- 90 g celery, cut in pieces
- 20 g sunflower oil
- 15 g vegan margarine
- ½ tsp fine sea salt
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tsp brown sugar
- 1 tsp plain flour
- 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
- 350 g water
- 80 g red wine, vegan
- 20 g dark soy sauce, vegan
- 10 g red wine vinegar, vegan
- ½ tsp mustard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 387 kJ / 92 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chick Pea Curry
35 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Festive Nut Roast Wreath
2hod.
Butternut Squash Masala Dosa
11 godz. 30 min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 Min
Vegan Burger
5 Std.
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Brownies
2 godz. 40 min