Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pecan nut halves
- 100 g blanched hazelnuts
- 300 g carrots, diced (1 cm)
- 300 g parsnips, peeled, diced (1 cm)
- 200 g butternut squash, peeled, diced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 30 g and extra for frying
- 180 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g bread, torn in pieces
- 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 16 fresh sage leaves
- 200 g red onions, quartered
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
- 240 g tinned lentils, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 medium eggs
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 120 g dried cranberries
- 3 Tbsp maple syrup
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2159 kJ / 518 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Sodyum
- 584 mg
Alternatif tarifler
Vegetarian Chilli
35min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Veggie Wellington
2h
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Ginger Flapjacks
1h 30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min