![Vegan Chickpea and Mushroom Stew Vegan Chickpea and Mushroom Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bcb7620b-2d51-4321-946b-b02b03398b75/Derivates/012e0efe-9f3b-4e12-8804-0266338a8605.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g tinned chickpeas (drained weight), 2 Tbsp set aside
- 250 g yellow onions, cut in pieces (3-4 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 500 g fresh king oyster mushrooms, cut in strips (2 cm)
- 1 tsp paprika
- 100 g passata
- 300 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) (vegan)
- ¼ tsp ground cayenne pepper (isteğe bağlı)
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 sprig mint, fresh, leaves only, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 27.8 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 14.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom Stroganoff
30 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min