Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g silken tofu, soft - medium
- 40 g potato starch
- 100 g daikon, peeled and finely grated (see Tips)
- 1 ½ tsp dashi powder (see Tips)
- 450 g water
- 60 g mirin
- 60 g Japanese soy sauce
- 150 g grapeseed oil, to fry
- 2 spring onions/green onions, finely sliced
- shichimi togarashi powder, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2468.3 kJ / 590 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 14.6 g
- Yağ
- 54.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 644.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brown rice
50min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Sukiyaki
55 min
Oysters Mignonette
5 Min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min