Cihazlar ve Aksesuarlar
Agedashi tofu
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
644.8 mg
Protein
10.4 g
Kalori
2468.3 kJ /
590 kcal
Yağ
54.3 g
Lif
1.7 g
Doymuş Yağ
5.7 g
Karbonhidrat
14.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Flavours of Japan
22 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Beef Rendang
1h 35min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Homemade miso soup
55min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Hainanese chicken and rice
1h 50min