Cihazlar ve Aksesuarlar
Agedashi tofu
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
644.8 mg
Protein
10.4 g
Kalori
2468.3 kJ /
590 kcal
Yağ
54.3 g
Lif
1.7 g
Doymuş Yağ
5.7 g
Karbonhidrat
14.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Flavours of Japan
22 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 dk
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 dk
Beef Rendang
1sa 35 dk
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1sa
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 dk
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10sa 25 dk
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 dk
Homemade miso soup
55 dk
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 dk
Sticky pork belly with jasmine rice
1sa
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 dk
Hainanese chicken and rice
1sa 50 dk