Korean chicken cheese tteokbokki

Korean chicken cheese tteokbokki

4.3 11 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • vegetable oil
    2 ½ tbsp
  • fresh green chillies trimmed, cut into halves
    2
  • garlic cloves
    4
  • piece fresh ginger peeled and cut into halves
    5 cm
  • sesame oil
    20 g
  • chicken thigh fillet cut into thirds
    500 g
  • gochujaru (Korean chilli flakes)
    30 g
  • Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
    85 g
  • brown sugar
    15 g
  • Japanese soy sauce
    20 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    5 g
  • water
    200 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh garaetteok (Korean rice cake) (see Tips)
    350 - 375 g
  • mozzarella cheese cut into thin slices
    250 g
  • toasted sesame seeds to sprinkle
    1 tsp
  • spring onions/green onions trimmed, thinly sliced, to garnish
    2

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1640.6 mg
Protein 38.3 g
Kalori 2807.7 kJ / 671.1 kcal
Yağ 41.1 g
Lif 5.1 g
Doymuş Yağ 13.5 g
Karbonhidrat 42.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...