Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g sea salt
- 10 g paprika
- 10 g dried chilli flakes
- 80 g red wine
- ½ tsp fennel seeds
- ½ tsp ground black pepper
- 1750 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 300 g pork fat (see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1288.9 kJ / 308.1 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 25.8 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 646 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hearty seafood chowder
45min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35 min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 godz.
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50 min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1h 35min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20 phút
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min