Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g sea salt
- 10 g paprika
- 10 g dried chilli flakes
- 80 g red wine
- ½ tsp fennel seeds
- ½ tsp ground black pepper
- 1750 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 300 g pork fat (see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1288.9 kJ / 308.1 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 25.8 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 646 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Italian sausages
40min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 godz. 10 min
Hearty Seafood Chowder
1 godz.
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 Std. 50 Min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Mango pudding (Brendan Pang)
2 godz. 15 min
Polish egg salad with tartar sauce
10 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.