Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 449.4 kJ / 107.4 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 70 mg
Alternatif tarifler
Sautéed prawns
15 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Acar Timun (Cucumber Acar)
30min
Sous-Vide Osso Buco
12h 40min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide scrambled eggs
35min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min