Sous-vide asparagus with poached eggs

Sous-vide asparagus with poached eggs

4.4 7 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 portions

Malzemeler

  • asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
    300 g
  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • garlic cloves crushed
    2
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • whole eggs
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 107.4 kcal / 449.4 kJ
Protein 7.8 g
Yağ 6.9 g
Karbonhidrat 4.3 g
Lif 1.6 g
Doymuş Yağ 1.8 g
Sodyum 70 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...