Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 449.4 kJ / 107.4 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 70 mg
Alternatif tarifler
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 Min
Sautéed prawns
15 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 Std. 5 Min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Steamed greens with lemon feta
20 min