Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 100 g pear, unpeeled and cored
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- 30 g honey
- 2 pinches sea salt
- 130 g Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 350 g
- Kalori
- 1903.3 kJ / 454.9 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 8.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 10.9 g
- Sodyum
- 5805 mg
Alternatif tarifler
Rose Harissa
20min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4 Std. 15 Min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Korean marinade
40 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Southern-style chicken
40 Min
Jeera rice (Cumin rice)
20min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min