![Fish stock Fish stock](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C3D113EA-20EE-408F-848F-2F34361EC09C/Derivates/97152167-9b60-4f18-a6fe-4431f7b53ae5.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 black peppercorns
- Besin Değeri
- şuna göre 1315 g
- Kalori
- 3398.6 kJ / 812.3 kcal
- Protein
- 129.9 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 31.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 3623.4 mg
Alternatif tarifler
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Hearty seafood chowder
45 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Prawn and mushroom crepes
50min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Umami paste
5min
Hearty seafood chowder
1h
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min