Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 black peppercorns
- Besin Değeri
- şuna göre 1315 g
- Kalori
- 3398.6 kJ / 812.3 kcal
- Protein
- 129.9 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 31.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 3623.4 mg
Alternatif tarifler
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Nam Jim
10min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Hearty seafood chowder
45 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Mushroom cappuccino
25 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min