Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 black peppercorns
- Besin Değeri
- şuna göre 1315 g
- Kalori
- 3398.6 kJ / 812.3 kcal
- Protein
- 129.9 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 31.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 3623.4 mg
Alternatif tarifler
Hearty seafood chowder
45 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Chicken and port pâté
1h 30min
Hearty seafood chowder
1h
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 Std. 15 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Crayfish pâté
4 Std. 45 Min
Asian-style mussels
30min
Seafood and corn chowder
40min