Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)

Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)

4.3 23 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • vegetable oil to grease
  • eggplants (approx. 250 g each)
    2
  • miso paste of choice
    80 g
  • mirin
    20 g
  • white sugar
    15 g
  • sake
    20 g
  • water
    160 g
  • toasted sesame seeds to garnish
    1 tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 641.2 mg
Protein 4.9 g
Kalori 562.9 kJ / 134.6 kcal
Yağ 2 g
Lif 9.2 g
Doymuş Yağ 0.3 g
Karbonhidrat 25.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...