Cihazlar ve Aksesuarlar
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
641.2 mg
Protein
4.9 g
Kalori
562.9 kJ /
134.6 kcal
Yağ
2 g
Lif
9.2 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
25.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Sichuan zucchini and eggplant
1sa 15 dk
Steamed Chinese greens
30 dk
Fried Chives Pockets
45 dk
Palak paneer
45 dk
Silverbeet dahl
8sa 40 dk
Crispy Korean tofu
1sa 20 dk
Miso salmon broth
40 dk
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 dk
Chao qing cai (Chinese greens)
10 dk
Yasai Yaki
25 dk
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1sa 35 dk
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 dk