Uyumlu sürümler
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de carotte, coupée en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 12 huîtres creuses, n°3
- 450 g de gros sel, pour poser les huîtres
- 60 g de beurre
- 1 petite échalote
- 3 jaunes d'oeufs
- 50 g de Vouvray pétillant
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 559 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 11.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asperges sauce mousseline
1sa
Lotte et crevettes à l'américaine
1sa 15 dk
Carpaccio de saint-jacques
45 λεπτ.
Sabayon au vouvray
15 dk
Sauce gribiche
15 dk
Velouté de langoustines à la coriandre
1sa
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 Std. 30 Min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12sa
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Sauce périgourdine
35 dk
Foie gras de canard
72h