Uyumlu sürümler
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de carotte, coupée en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 12 huîtres creuses, n°3
- 450 g de gros sel, pour poser les huîtres
- 60 g de beurre
- 1 petite échalote
- 3 jaunes d'oeufs
- 50 g de Vouvray pétillant
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 559 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 11.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72 Std.
Ballotine de poulet, farce à la langoustine et sauce chorizo
55min
Sauce gribiche
15 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Turbot sauce champagne
30 Min
Sabayon au vouvray
15 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2 Std.
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min