Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 200 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de graisse de canard
- 1 c. à soupe de cognac
- 1 c. à soupe rase de romarin frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1082.4 kJ / 260.6 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Rognons de veau sauce madère
20 min
Pâté de Pâques
2h
Pâté de campagne
48j
Terrine de campagne
4h 30 min
Pâté périgourdin
48j
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Céleri rémoulade
10 min
Minifeuilletés aux escargots
50min
Pâté de lapin
2h 35 min