Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de vin blanc liquoreux, type coteaux-du-layon
- 80 g de sucre en poudre
- 600 g de raisin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 610.5 kJ / 152.8 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poires farcies en papillote
35 min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 Std. 10 Min
Sabayon au vouvray
15min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Clafoutis aux cerises amarena et lait d'amande
3 Std.
Sabayon sucré
30 min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Velouté de pleurote au jambon cru
45 min
Crème brûlée à la violette
2j 15 menit
Glace au coco
4h
Cake vide-frigo
55 min