Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de vin blanc liquoreux, type coteaux-du-layon
- 600 g de raisins
- 80 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 610.5 kJ / 152.8 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ananas en papillote
1h
Sabayon au citron
15 Min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6 godz. 30 min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Poires duchesse
12h 25min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2 godz. 15 min
Soufflé aux agrumes
30 Min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45 min
Cannelés au pamplemousse
12h
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min