Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 200 g de saumon frais, coupé en cubes (3 cm)
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre d'estragon
- ½ c. à café de pastis parfumé, type Henri Bardouin
- 2 brins d'estragon frais, effeuillés
- 100 g de chutes de saumon fumé
- 40 g de beurre mou, coupé en morceaux
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1031 kJ / 249 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rillette de sardine au citron
5min
Rillettes aux deux saumons
1h
Terrine de saumon à tartiner
3hod.
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Tarama maison, toasts de concombre
3 godz. 25 min
Rillettes de maquereau, tomates confites et coriandre
25min
Rillettes de maquereau
1h 30min
Rillettes aux deux saumons
40min
Saumon gravlax à la betterave
24hod.
Saumon gravlax
60h 30min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2hod. 15min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15 min.