Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de vin blanc liquoreux
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 600 g de fruits rouges frais variés (fraises, cerises, framboises, mûres, myrtilles...)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 878 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon au citron
15min
Sauce béarnaise
20 min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4 Std. 40 Min
Galette des Rois pistache griotte
1h 20 min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
Sabayon au vouvray
15min
Gratin aux fruits rouges
20 min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Sabayon sucré
30min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Soufflés poires roquefort
1h
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min