Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de vin blanc liquoreux
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 600 g de fruits rouges frais variés (fraises, cerises, framboises, mûres, myrtilles...)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 878 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon
15 dk
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1sa 15 dk
Sabayon au cidre
15 dk
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4h 40 min
Sabayon sucré
30min
Gratin de raisin en sabayon
20min
FEVRIER - Le cramique perdu - Nicolas Gautier
4h
Sabayon gratiné aux clémentines
25 dk
Coquillages à la fondue de poireaux
35 dk
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Gratin aux fruits rouges
20min
Sabayon de fruits exotiques
30min