Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
veya 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1881 kJ / 450 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 47.5 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Foie gras farci aux figues
24 Std.
Lotte à la diepoise
40 Min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30 min
Gaspacho tomate-gambas
2 godz. 30 min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30 min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30 min
Foie gras de canard
72 Std.
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Aïoli traditionnel
10 min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min