Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
veya 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1881 kJ / 450 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 47.5 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baba au rhum
3h
Oeuf mollet en feuilleté
1h 5min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2 godz. 30 min
Sabayon au vouvray
15min
Piquillos à la morue
1 godz. 30 min
Cabillaud façon aïoli
1u.
Tartelette fine aux épinards, glace poivron-gorgonzola
12h
Langouste au combava
55min
Ravioles de homard sauce Newburg
1h 40min
Velouté de langoustines à la coriandre
1u.
Ravioles sauce au foie gras
40min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min