![Foie gras d'oie à la truffe Foie gras d'oie à la truffe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DD32D150-28BF-47CB-A31F-B868513C0001/Derivates/6e6211b6-144f-4193-9474-9305512cfbf3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
veya 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1881 kJ / 450 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 47.5 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aïoli traditionnel
10 min
Velouté de cèpe et châtaigne
35 Min
Foie gras de canard
72hod.
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72hod.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Chutney à la mangue
4h
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
Brak ocen
Homard sauce newburg et purée de potiron
1 Std. 15 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 godz. 15 min
Foie gras farci aux figues
24h