Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de vin blanc fruité
- 1 - 2 pincées de vanille Bourbon en poudre
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 900 g de fruits rouges frais variés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 547 kJ / 130 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de champignons
20 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Verrines "toutes vertes"
30 min
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Soupe de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 Std. 10 Min
Morir soñando (cocktail dominicain)
10min
Velouté de courgette
25min
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Sabayon aux raisins
15min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 min
Soupe de fraise à la menthe
15min