Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 gousses d'ail
- 50 g de beurre doux
- 50 g de farine de blé
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 4 tranches de pain de campagne rassis
- 30 g de graisse de canard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1240 kJ / 296 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 23.8 g
- Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de haricots blancs
20min
Potage Saint-Germain
45min
Soupe à l'ail
40min
Soupe à l'oignon
1 godz. 10 min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Gratinée aux oignons
50min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1 godz.
Bouillon parfumé
35min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5min
Crème d'endive au colombo
30min
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30min
Soupe des hortillons
1 godz. 15 min