
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g cauliflower cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.
- sea salt to season
- ground black pepper to season
- 1 red onion cut into halves
- 4 garlic cloves
- 1 fresh red chilli cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish
- 10 g coconut oil
- 190 g tri-colour quinoa rinsed
- 120 g coconut cream
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 25 g tamari (see Tips)
- 50 g crunchy peanut butter (see Tips)
- 300 g green beans cut into thirds
- lime juice, freshly squeezed to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 816.4 kcal / 3415.7 kJ
- Protein
- 29.8 g
- Yağ
- 36.8 g
- Karbonhidrat
- 100.6 g
- Lif
- 17.6 g
- Doymuş Yağ
- 19.2 g
- Sodyum
- 806.8 mg