Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g cauliflower, cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 red onion, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish
- 10 g coconut oil
- 190 g tri-colour quinoa, rinsed
- 120 g coconut cream
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 25 g tamari (see Tips)
- 50 g crunchy peanut butter (see Tips)
- 300 g green beans, cut into thirds
- lime juice, freshly squeezed, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3415.7 kJ / 816.4 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 100.6 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 17.6 g
- Sodyum
- 806.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken laksa
30min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Ancho chilli bean bowl
1h
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3hod.
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min