Cihazlar ve Aksesuarlar
Etli Türlü
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
domates ikiye bölünmüş130 g
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
zeytinyağı20 g
-
biber salçası15 g
-
kuzu but, kemiksiz yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)200 g
-
diş sarımsak2 - 3
-
su oda sıcaklığında550 g
-
kekik, taze½ tk
-
75 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm)taze fasulye kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)75 g
-
kırmızı biber küçük parçalara bölünmüş (4 cm)40 g
-
patlıcan küp şeklinde doğranmış (3 cm)75 g
-
kabak küp şeklinde doğranmış (2-2.5 cm)65 g
-
patates kabukları soyulmuş, küp şeklinde doğranmış (2 cm)130 g
-
pul biber¼ tk
-
karabiber1 tutam
-
tuz damak tadına göre½ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
802.7 mg
Protein
22.9 g
Kalori
1730.8 kJ /
413.7 kcal
Yağ
24.9 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Karbonhidrat
28 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 Std. 10 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Etli Bamya
1 Std. 10 Min
Meyve Nektarı
10 Min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Sebzeli Tavuk
45 Min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 Std. 20 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min
Etli Fajita
40 Min
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min
Orman Kebabı
1 Std.