
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 diş sarımsak
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g domates salçası
- 40 g zeytinyağı
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 500 g taze fasulye, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
- 1 tk şeker
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 695.7 kJ / 166.6 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 3.7 g
Alternatif tarifler
Kuru Fasulye
10h
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min
Erişteli Yeşil Mercimek
55 Min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 min
Cacık
15 Min
Musakka
1 Std. 10 Min
Ratatuy
40 min
Etli Bamya
1 Std. 10 Min
Etli Türlü
1 Std. 20 Min