
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g tereyağı
- 20 g domates salçası
- 250 g kültür mantarı, yakl. 4 cm çapında, dilimlenmiş (1 cm) (bk. öneri)
- 150 g kapya biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 150 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 ¼ tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- ¾ tk kuru kekik
- 200 g doğranmış domates konservesi, suyuyla birlikte
- 200 g su
- 750 g tavuk göğsü, kuşbaşı kesilmiş (3-4 cm)
- 2 yk zeytinyağı
- taze kekik, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 5 porsiyon
- Kalori
- 3998 kJ / 956.5 kcal
- Protein
- 192.5 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 61 g
- Lif
- 21 g
Alternatif tarifler
Orman Kebabı
1 Std.
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Mercimek musakka
2 Std. 20 Min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1h 5min
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1 Std.
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5min
Tavuk ve Körili Mercimek
35 Min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30min
Etli Türlü
1h 20min