Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g tereyağı
- 20 g domates salçası
- 250 g kültür mantarı, yakl. 4 cm çapında, dilimlenmiş (1 cm) (bk. öneri)
- 150 g kapya biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 150 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 ¼ tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- ¾ tk kuru kekik
- 200 g doğranmış domates konservesi, suyuyla birlikte
- 200 g su
- 750 g tavuk göğsü, kuşbaşı kesilmiş (3-4 cm)
- 2 yk zeytinyağı
- taze kekik, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 5 porsiyon
- Kalori
- 3998 kJ / 956.5 kcal
- Protein
- 192.5 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 61 g
- Lif
- 21 g
Alternatif tarifler
Etli Türlü
1h 20min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 Min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Kremalı sebzeli tavuk
50min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 min
Orman Kebabı
1h
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50min
Rendelenmiş Patates Pancake
55 Min
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
Domatesli Risotto
30 min