Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g tereyağı
- 20 g domates salçası
- 250 g kültür mantarı, yakl. 4 cm çapında, dilimlenmiş (1 cm) (bk. öneri)
- 150 g kapya biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 150 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 ¼ tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- ¾ tk kuru kekik
- 200 g doğranmış domates konservesi, suyuyla birlikte
- 200 g su
- 750 g tavuk göğsü, kuşbaşı kesilmiş (3-4 cm)
- 2 yk zeytinyağı
- taze kekik, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 5 porsiyon
- Kalori
- 3998 kJ / 956.5 kcal
- Protein
- 192.5 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 61 g
- Lif
- 21 g
Alternatif tarifler
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1 Std. 15 Min
Peynirli Omlet
15 min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20 min
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Değerlendirme yok
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10h 30min
Çikolatalı Fondan
40 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min
Orman Kebabı
1h