Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- 150 g taze fasulye, parçalara bölünmüş (2-3 cm), kılçıkları çıkarılmış
- 150 g kültür mantarı, dörde bölünmüş
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)
- ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 480 g su
- 200 g krema
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon, (bk. öneriler)
- 200 g makarna, kurutulmuş, fusilli cinsi veya benzer kısa bir kuru makarna
- 70 g kiraz domates, dörde bölünmüş
- 16 adet fesleğen yaprağı, el ile küçük parçalara ayrılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2233 kJ / 533 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1 Std. 15 Min
Ton Balıklı Ezme
10 Min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min