Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
TM5 TM6

Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna

5.0 (4 değerlendirme)

Malzemeler

  • 60 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre
  • 60 g soğan, ikiye bölünmüş
  • 20 g zeytinyağı
  • 150 g taze fasulye, parçalara bölünmüş (2-3 cm), kılçıkları çıkarılmış
  • 150 g kültür mantarı, dörde bölünmüş
  • 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)
  • ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
  • ¼ tk karabiber
  • 480 g su
  • 200 g krema
  • 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon, (bk. öneriler)
  • 200 g makarna, kurutulmuş, fusilli cinsi veya benzer kısa bir kuru makarna
  • 70 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
  • 16 adet fesleğen yaprağı, el ile küçük parçalara ayrılmış

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
2233 kJ / 533 kcal
Protein
30 g
Karbonhidrat
41 g
Yağ
27 g
Lif
4.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 86 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler