Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)60 g
-
diş sarımsak damak tadına göre1 - 2
-
soğan ikiye bölünmüş60 g
-
zeytinyağı20 g
-
taze fasulye parçalara bölünmüş (2-3 cm), kılçıkları çıkarılmış150 g
-
kültür mantarı dörde bölünmüş150 g
-
tavuk göğsü fileto, derisiz küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)250 g
-
tuz damak tadına göre½ - 1 tk
-
karabiber¼ tk
-
su480 g
-
krema200 g
-
ev yapımı sebze bulyon (bk. öneriler)1 tepeleme tk
-
makarna, kurutulmuş, fusilli cinsi veya benzer kısa bir kuru makarna200 g
-
kiraz domates dörde bölünmüş70 g
-
fesleğen yaprağı el ile küçük parçalara ayrılmış16 adet
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
30 g
Kalori
2233 kJ /
533 kcal
Yağ
27 g
Lif
4.5 g
Karbonhidrat
41 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Tavuklu Lezzetler
8 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1sa 10 dk
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 dk
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40 dk
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1sa 10 dk
Köfte ve Domatesli Pilav
1sa
Coleslaw Salatası
15 dk
Sebzeli Tavuk Fricasse
2sa
Çıtır Tavuk, Coleslaw ve Ballı Hardallı Mayonez
1sa 10 dk
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1sa 15 dk
Kısır
30 dk
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 dk
Tavuklu Pilav
1sa 10 dk