Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)60 g
-
diş sarımsak damak tadına göre1 - 2
-
soğan ikiye bölünmüş60 g
-
zeytinyağı20 g
-
taze fasulye parçalara bölünmüş (2-3 cm), kılçıkları çıkarılmış150 g
-
kültür mantarı dörde bölünmüş150 g
-
tavuk göğsü fileto, derisiz küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)250 g
-
tuz damak tadına göre½ - 1 tk
-
karabiber¼ tk
-
su480 g
-
krema200 g
-
ev yapımı sebze bulyon (bk. öneriler)1 tepeleme tk
-
makarna, kurutulmuş, fusilli cinsi veya benzer kısa bir kuru makarna200 g
-
kiraz domates dörde bölünmüş70 g
-
fesleğen yaprağı el ile küçük parçalara ayrılmış16 adet
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
30 g
Kalori
2233 kJ /
533 kcal
Yağ
27 g
Lif
4.5 g
Karbonhidrat
41 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Tavuklu Lezzetler
8 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bonfileli Ravioli Çorbası
30 dk
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
45 dk
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 dk
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 dk
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1sa 10 dk
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2sa 20 dk
Kahveli Semifreddo
6sa 30 dk
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1sa
Tavuklu Quesadilla ve Guacomole
1sa
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1sa 25 dk
Çilek, Limon ve Naneli Çubukta Dondurma
12sa 5 dk
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1sa 5 dk