Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 100 g havuç,küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 30 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 30 g tereyağı
- 50 g beyaz şarap
- 400 g domates, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 3 - 4 tutam karabiber
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 100 g su
- 800 g patates, küçük parçalara bölünmüş (3 cm)
-
6
mezgit fileto (120-200 gr her biri)
veya 6 balık fileto (herhangi bir tip beyaz balık)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.4 g
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş balık filetoları
25 min
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Zeytinyağlı Enginar
1h
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1h
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35min
Varoma'da Yoğurt
12h
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 min
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55 min.
Brownie
50 Min
Arpa Şehriye Pilavı
1h