Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 100 g havuç,küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 30 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 30 g tereyağı
- 50 g beyaz şarap (isteğe bağlı)
- 400 g domates, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 3 - 4 tutam karabiber
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 100 g su
- 800 g patates, küçük parçalara bölünmüş (3 cm)
-
6
mezgit fileto (120-200 gr her biri)
veya 6 balık fileto (herhangi bir tip beyaz balık)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Etli Bamya
1 godz. 10 min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2 Std.
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Kuru Patlıcan Dolması
1 Std. 30 Min
Etli Türlü
1h 20min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4 godz. 45 min
Kepekli Bulgur Salatası
40 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Değerlendirme yok
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Değerlendirme yok
Kremalı Mantarlı Et
1 godz. 10 min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 Min