Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 100 g havuç,küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 30 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 30 g tereyağı
- 50 g beyaz şarap
- 400 g domates, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 3 - 4 tutam karabiber
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 100 g su
- 800 g patates, küçük parçalara bölünmüş (3 cm)
-
6
mezgit fileto (120-200 gr her biri)
veya 6 balık fileto (herhangi bir tip beyaz balık)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.4 g
Alternatif tarifler
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Buharda pişmiş balık filetoları
25 min
Hamsi Buğulama
40min
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6h 30min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Değerlendirme yok
Sütlü Ispanak Çorbası
45min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Mercimek Çorbası, Buharda Pişirilmiş Tavuk Şiş ve Sebze
35 Min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1h 20 min