Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 - 3 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
- 45 g biber salçası
- 400 g su
- 500 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 1 - 2 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 1 - 2 dal taze kekik, sadece yaprakları
- ¾ tk toz kimyon
- ½ tk karabiber
- 250 g havuç, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 250 g kereviz sapı, küçük parçalara bölünmüş (yakl. 2.5 cm)
- 250 g kapya biber, ince şeritler halinde kesilmiş ( yakl. 5 cm x 1.5 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1713.5 kJ / 409.4 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 28.1 g
- Lif
- 5.6 g
Alternatif tarifler
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min
Kıymalı Ispanak
45 Min
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20 Min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1 godz. 35 min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 Min
Arnold Palmer Limonatası
20 Min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1 Std.
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 Min
Sebzeli Tavuk
45 Min
Orman Kebabı
1 Std.
Etli Türlü
1 Std. 20 Min