Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 - 3 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
- 45 g biber salçası
- 400 g su
- 500 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 1 - 2 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 1 - 2 dal taze kekik, sadece yaprakları
- ¾ tk toz kimyon
- ½ tk karabiber
- 250 g havuç, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 250 g kereviz sapı, küçük parçalara bölünmüş (yakl. 2.5 cm)
- 250 g kapya biber, ince şeritler halinde kesilmiş ( yakl. 5 cm x 1.5 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1713.5 kJ / 409.4 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 28.1 g
- Lif
- 5.6 g
Alternatif tarifler
Dana Etli Bolonez
45 min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 Min
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1 godz.
Tavuk Bulyon
45 min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
Değerlendirme yok
Domates Soslu Bulgurlu Köfte
45 min
Kuzu Gerdan Yahni
1 godz. 45 min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45 min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min
Orman Kebabı
1 godz.
Etli Fajita
40 min