Cihazlar ve Aksesuarlar
Etli Taze Fasulye
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
domates ikiye bölünmüş250 g
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
biber salçası20 g
-
zeytinyağı25 g
-
kuzu but, kemiksiz yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)300 g
-
su oda sıcaklığında450 g
-
500 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm)taze fasulye kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)500 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber½ tk
-
kimyon, toz½ tk
-
şeker (isteğe bağlı)1 tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
18.2 g
Kalori
1196.1 kJ /
286.2 kcal
Yağ
17.6 g
Lif
3.6 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3sa 25 dk
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 dk
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 dk
Etli Türlü
1sa 20 dk
Kıymalı Ispanak
45 dk
Etli Bamya
1sa 10 dk
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3sa 15 dk
Tahinli Çörek
2sa
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5sa 20 dk
Orman Kebabı
1sa