Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g biber salçası
- 25 g zeytinyağı
- 300 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 450 g su, oda sıcaklığında
-
500
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
veya 500 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 1 ¼ tk tuz
- ½ tk karabiber
- ½ tk kimyon, toz
- 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1196.1 kJ / 286.2 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 17.6 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Kıymalı Ispanak
45 min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Etli Bamya
1 godz. 10 min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 min
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min
Orman Kebabı
1h
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 Std. 20 Min
Etli Türlü
1 Std. 20 Min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 min
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 min