Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g biber salçası
- 25 g zeytinyağı
- 300 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 450 g su, oda sıcaklığında
-
500
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
veya 500 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 1 ¼ tk tuz
- ½ tk karabiber
- ½ tk kimyon, toz
- 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1196.1 kJ / 286.2 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 17.6 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Kıymalı Ispanak
45 Min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Etli Bamya
1 Std. 10 Min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Sebze Suyu
3 Std. 15 Min
Kenevir Tohumu Sütü
10 Min
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1 Std. 40 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 Std. 10 Min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 Min
Orman Kebabı
1 Std.
Etli Türlü
1 Std. 20 Min