Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g biber salçası
- 25 g zeytinyağı
- 300 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 450 g su, oda sıcaklığında
-
500
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
veya 500 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 1 ¼ tk tuz
- ½ tk karabiber
- ½ tk kimyon, toz
- 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1196.1 kJ / 286.2 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 17.6 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Etli Türlü
1 Std. 20 Min
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 min
İnci Pirinç Köfteleri
Değerlendirme yok
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Orman Kebabı
1 Std.
Etli Bamya
1 Std. 10 Min
Kıymalı Ispanak
45 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min