Cihazlar ve Aksesuarlar
Etli Taze Fasulye
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
domates ikiye bölünmüş250 g
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
biber salçası20 g
-
zeytinyağı25 g
-
kuzu but, kemiksiz yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)300 g
-
su oda sıcaklığında450 g
-
500 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm)taze fasulye kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)500 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber½ tk
-
kimyon, toz½ tk
-
şeker (isteğe bağlı)1 tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
18.2 g
Kalori
1196.1 kJ /
286.2 kcal
Yağ
17.6 g
Lif
3.6 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Sucuklu Kuru Fasulye
10sa
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 dk
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 dk
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1sa 5 dk
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 dk
Etli Türlü
1sa 20 dk
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1sa 10 dk
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3sa 15 dk
Etli Biber Dolması
1sa 20 dk
Orman Kebabı
1sa
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1sa 10 dk
Sebzeli Kuzu Yahni
55 dk