Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g zeytinyağı
- 25 g tereyağı
- 2 diş sarımsak
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 15 g yeşil acı biber
- 40 g domates salçası
- 400 g konserve doğranmış domates, suyuyla birlikte
- 300 g kuzu külbastı, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 250 g taze fasulye, ayıklanmış (6-7 cm)
- 300 g su
- 140 g kapya biber, şeritler halinde kesilmiş (6-7 cm x 0,5 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 200 g konserve mısır, suyu süzdürülmüş, yıkanmış
- 400 - 440 g konserve Meksika fasulyesi, suyu süzdürülmüş, yıkanmış
- ¼ tk karabiber
- ½ tk kekik
- ½ tk toz acı kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1j 30 menit
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1j 15 menit
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1h
Buharda Limonlu Kek
2 godz. 20 min
Tavuk ve Körili Mercimek
35min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45min
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1 godz. 25 min