
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 50 g domates salçası
- 60 g tereyağı
- 20 g riviera zeytinyağı
- 10 g un
- 650 g kuzu but, kemiksiz kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneri)
- 200 g konserve doğranmış domates
- 500 g su
- ¼ tk toz karabiber
- ¾ tk tuz
- 300 g havuç küp küp kesilmiş (1,5 cm)
- 250 g dondurulmuş bezelye
- 600 g patates küp küp kesilmiş (2 cm)
- taze kekik süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 491.2 kcal / 2053.2 kJ
- Protein
- 24.7 g
- Yağ
- 30.9 g
- Karbonhidrat
- 28.8 g
- Lif
- 6.6 g
Alternatif tarifler
Patates Graten
1 Std. 10 Min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 Min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 Min
Sebzeli Tavuk
45 Min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Etli Türlü
1 Std. 20 Min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min
İzmir Köfte
1 Std. 5 Min
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 Min
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min