Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 50 g domates salçası
- 60 g tereyağı
- 20 g riviera zeytinyağı
- 10 g un
- 650 g kuzu but, kemiksiz, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneri)
- 200 g konserve doğranmış domates
- 500 g su
- ¼ tk toz karabiber
- ¾ tk tuz
- 300 g havuç, küp küp kesilmiş (1,5 cm)
- 250 g dondurulmuş bezelye
- 600 g patates, küp küp kesilmiş (2 cm)
- taze kekik, süslemek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2053.2 kJ / 491.2 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 28.8 g
- Yağ
- 30.9 g
- Lif
- 6.6 g
Alternatif tarifler
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 min
Etli Türlü
1 Std. 20 Min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Peynirli Sebze Çorbası
35 min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 min
Sebzeli Tavuk
45 min
Sebzeli Kuzu Yahni
55min
İzmir Köfte
1 godz. 5 min