French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)

French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)

4.4 20 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 4sa 15 dk
10 portions

Malzemeler

French chicken liver pâté
  • onion (approx. ½ onion)
    80 g
  • garlic clove
    1
  • unsalted butter cut into pieces
    150 g
  • chicken livers trimmed
    250 g
  • Port or Madeira wine
    60 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
Port Jelly
  • gold strength gelatine leaf
    1
  • ice cold water to soak
  • Port or Madeira wine
    100 g
  • bread of choice, to serve
  • cornichons to serve

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 39 mg
Protein 4.7 g
Kalori 701.2 kJ / 167.6 kcal
Yağ 13.4 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 8.1 g
Karbonhidrat 3.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...