Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
French chicken liver pâté
- 80 g onion (approx. ½ onion)
- 1 garlic clove
- 150 g unsalted butter, cut into pieces
- 250 g chicken livers, trimmed
- 60 g Port or Madeira wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Port Jelly
- 1 gold strength gelatine leaf
- ice cold water, to soak
- 100 g Port or Madeira wine
- bread of choice, to serve
- cornichons, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 701.2 kJ / 167.6 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 13.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 39 mg
Alternatif tarifler
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Black rye bread
2h 35min
Quince crumble
1h 25min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Shortcrust pastry with lard
35min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min