Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
French chicken liver pâté
- 80 g onion (approx. ½ onion)
- 1 garlic clove
- 150 g unsalted butter, cut into pieces
- 250 g chicken livers, trimmed
- 60 g Port or Madeira wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Port Jelly
- 1 gold strength gelatine leaf
- ice cold water, to soak
- 100 g Port or Madeira wine
- bread of choice, to serve
- cornichons, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 701.2 kJ / 167.6 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 13.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 39 mg
Alternatif tarifler
Chicken liver pâté
2h 20min
Chicken and port pâté
1h 30min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Classic zabaglione
15min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25 min
Sunny gazpacho
25min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min