Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g water
- 250 g duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned
- 1 ¾ tsp salt
- ½ dried bay leaf
- 6 whole black peppercorns
- 150 g Riesling
- 180 g salted butter, softened, cut into pieces
- 1 tbsp Port or cognac
- ⅛ tsp ground black pepper
- bread, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 26.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 353.9 mg
Alternatif tarifler
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Duck and cherry salad
45min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Coffee semifreddo
6 Std. 30 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Chicken liver pâté
2j 20 menit
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Prawn and saffron risotto
30min