Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g water
- 250 g duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned
- 1 ¾ tsp salt
- ½ dried bay leaf
- 6 whole black peppercorns
- 150 g Riesling
- 180 g salted butter, softened, cut into pieces
- 1 tbsp Port or cognac
- ⅛ tsp ground black pepper
- bread, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 26.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 353.9 mg
Alternatif tarifler
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Parmesan gelato
4h 30 min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Anise-cured salmon
14h 10min
Far Breton with prunes
2 Std.
Chicken liver pâté
2h 20min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min