Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g water
- 250 g duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned
- 1 ¾ tsp salt
- ½ dried bay leaf
- 6 whole black peppercorns
- 150 g Riesling
- 180 g salted butter, softened, cut into pieces
- 1 tbsp Port or cognac
- ⅛ tsp ground black pepper
- bread, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 26.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 353.9 mg
Alternatif tarifler
Brutti ma buoni
4h 40 min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Smoked trout pâté
3h 15min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40 min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Polenta
25 Min
Anise-cured salmon
14h 10min