Cihazlar ve Aksesuarlar
Pâtè with Riesling
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa
6 portions
Malzemeler
-
water400 g
-
duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned250 g
-
salt1 ¾ tsp
-
dried bay leaf½
-
whole black peppercorns6
-
Riesling150 g
-
salted butter softened, cut into pieces180 g
-
Port or cognac1 tbsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
bread toasted, to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
353.9 mg
Protein
7.4 g
Kalori
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Yağ
26.4 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
16.6 g
Karbonhidrat
0.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Mayonnaise
5 dk
Brandy Chicken Liver Pâté
3sa 25 dk
Steamed asparagus with caper crumbs
30 dk
Green fig and lime marmalade
1sa 10 dk
Ricotta fruit tart
1sa 30 dk
Pickled vegetables
745sa
Chicken liver pâté
2sa 20 dk
Hungarian goulash
1sa 30 dk
Zucchini soup
25 dk
Double ginger and pear cake
1sa 35 dk
Pears in red wine
3sa 20 dk
Apple and cucumber relish
10 dk