Cihazlar ve Aksesuarlar
Pâtè with Riesling
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa
6 portions
Malzemeler
-
water400 g
-
duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned250 g
-
salt1 ¾ tsp
-
dried bay leaf½
-
whole black peppercorns6
-
Riesling150 g
-
salted butter softened, cut into pieces180 g
-
Port or cognac1 tbsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
bread toasted, to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
353.9 mg
Protein
7.4 g
Kalori
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Yağ
26.4 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
16.6 g
Karbonhidrat
0.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4sa 15 dk
Chicken and port pâté
1sa 30 dk
Baguette
3sa 45 dk
Mixed mushroom pâté
1sa 25 dk
Apples with cider sabayon sauce
40 dk
Spiced apple liqueur
168sa 10 dk
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3sa
Sabayon
15 dk
Gin and tonic sorbet with cucumber
12sa
Chicken liver pâté
2sa 20 dk
Chicken Liver Pate
25 dk
Berry Liqueur
25 dk