Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 44.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1674.6 mg
Alternatif tarifler
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Steamed prawns or scallops
20 min
Chinese-style chicken
25min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 Std. 35 Min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Chilli garlic prawns
10min
Thai red chicken curry and rice
40 min