Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 44.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1674.6 mg
Alternatif tarifler
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Scallops and prawns with XO butter
50 Min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Bistro Mayonnaise
5 Min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Black garlic and onion jam
55min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Ground Beef Taco Filling
25 Min