Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)

Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 40 dk
2 portions

Malzemeler

Sous-vide Duck
  • duck breast, skin on boneless
    250 g
  • sea salt
    1 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • Indonesian green spice paste room temperature
    50 g
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (see Tips)
    30 g
  • vegetable oil
    2 tbsp
Green sambal
  • vegetable oil
    30 g
  • eschalots cut into wedges
    50 g
  • green chilli thinly sliced diagonally
    100 g
  • Indonesian green spice paste room temperature
    50 g
  • green tomatoes cut into cubes (2 cm)
    100 g
  • tomatoes cut into cubes (2 cm)
    50 g
  • makrut lime leaves
    5
  • Chicken stock powder
    1 tsp
  • sea salt adjust to taste
    ½ tsp
  • ground white pepper adjust to taste
    ¼ tsp
  • fried shallots
    30 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1674.6 mg
Protein 31.1 g
Kalori 2719.7 kJ / 650 kcal
Yağ 44.2 g
Lif 5.8 g
Doymuş Yağ 10.4 g
Karbonhidrat 38 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...