Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 1.8 g
- Yağ
- 38.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.9 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 316.9 mg
Alternatif tarifler
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Wasabi mayonnaise
10min
Apple, leek and sage sauce
15p
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Venison Wellington
3h 30min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Leek and smoked salmon dip
55min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h