Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 1.8 g
- Yağ
- 38.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.9 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 316.9 mg
Alternatif tarifler
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Leek and smoked salmon dip
55 dk
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Beurre blanc
15 dk
Prune and orange stuffing
10min
Béarnaise sauce
10min
Creamed spinach
15 dk
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1ωρ. 10 λεπτ.