Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 1.8 g
- Yağ
- 38.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.9 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 316.9 mg
Alternatif tarifler
Chicken and port pâté
1h 30min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30 min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Smoked salmon mousse
5 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Leek and smoked salmon dip
55min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Creamed spinach
15min