Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g raw sugar
- 100 g sherry vinegar
- 100 g dry sherry
- 2 pinches sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 60 g extra virgin olive oil
- 1000 g water
- 50 g white vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 320 g
- Kalori
- 6944.4 kJ / 1659.8 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Karbonhidrat
- 257 g
- Yağ
- 59.4 g
- Doymuş Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 355.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Celeriac Remoulade (TM6)
Değerlendirme yok
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1h 15min
Crème pâtissière
15min
Gnocchi tricolore
35min
Romesco dip
10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Sriracha Sauce
72 godz. 20 min
Beurre blanc
15min