Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Beurre Bosc pears (see Tips)
- 300 g white wine
- 100 g water
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 100 g sugar
- 8 cardamom pods, slightly crushed
- 1 pinch saffron threads
- ½ cinnamon quill
- 1 pinch sea salt
- crème fraîche, to serve
- macadamia nuts, sugar coated, crushed, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1795.9 kJ / 429.3 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 0.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 70.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème anglaise
15 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Milanese risotto
25 min
Sunny gazpacho
25 min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Traditional hommus
25hod. 5min