Cihazlar ve Aksesuarlar
Saffron and cardamom poached pears
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 portions
Malzemeler
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
70.2 mg
Protein
1.1 g
Kalori
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Yağ
0.3 g
Lif
6.5 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
84 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cooking for Me and You
70 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Değerlendirme yok
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1sa
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4sa 15 dk
Rhubarb and ginger crème brûlée
7sa 30 dk
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 dk
Duck confit with lentil & orange salad
15sa 40 dk
Spiced red wine pears
45 dk
Beetroot and tequila cured salmon
24sa 20 dk
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 dk
Smashed pea and bean dip
30 dk
Sour cream pastry
25 dk
Lamb Moussaka
1sa 30 dk