
Cihazlar ve Aksesuarlar
Saffron and cardamom poached pears
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 portions
Malzemeler
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
429.3 kcal /
1795.9 kJ
Protein
1.1 g
Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
84 g
Lif
6.5 g
Doymuş Yağ
0 g
Sodyum
70.2 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Cooking for Me and You
70 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda