Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 490 g
- Kalori
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 58.3 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 24.4 g
- Sodyum
- 403.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Chilli with rice
50 Min
Gluten free bread rolls
Değerlendirme yok
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 Std. 20 Min
Beef pierogi
1 Std.
Peanut butter gelato (Gelato Messina)
28h
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
English muffins
3h 10min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 Std. 40 Min