Cihazlar ve Aksesuarlar
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
490 g
Malzemeler
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 490 g
Sodyum
403.9 mg
Protein
9.9 g
Kalori
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Yağ
44 g
Lif
24.4 g
Doymuş Yağ
6.4 g
Karbonhidrat
58.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Pizza Oven
20 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9h
Lemon roast chicken
1h 35min
Béchamel Sauce
Nessuna valutazione
Margarita
5min
Sauerkraut
12h 15min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1h
Boiled Eggs
20min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Quick herb paste
10min
Pumpkin tahini smash
40min
Freeform basic bread
1h 35min