Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 g dried porcini mushrooms
- 230 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 60 g eschalots, cut into halves
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 125 g pouring (whipping) cream
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 3971.3 kJ / 945.5 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 87.6 g
- Doymuş Yağ
- 56.8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1659 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Mystery soup
45 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Cauliflower gratin
1h
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Scallops with pea purée
25min
Mushroom sauce
20 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h