Cihazlar ve Aksesuarlar
Mushroom and white wine cream sauce
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
600 g
Malzemeler
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water230 g
-
fresh portobello mushrooms cut into pieces100 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces50 g
-
eschalots cut into halves60 g
-
dry white wine120 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream125 g
-
plain flour25 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 600 g
Sodyum
1659 mg
Protein
13 g
Kalori
3971.3 kJ /
945.5 kcal
Yağ
87.6 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
56.8 g
Karbonhidrat
27 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thickening with TM6
19 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 dk
Sous-vide Ossobuco
12sa 40 dk
Sous-Vide Osso Buco
12sa 40 dk
Sautéed turkey cubes
15 dk
Barbecue onions (500 g)
45 dk
Browned onions (200 g)
20 dk
Sausage sizzle with beer braised onions
1sa 15 dk
Potato and porcini mushroom soup
30 dk
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1sa
Rosemary and bacon stuffed onions
1sa 50 dk
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1sa 15 dk
Taleggio cheese sauce
10 dk