
Cihazlar ve Aksesuarlar
Mushroom and white wine cream sauce
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
600 g
Malzemeler
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water230 g
-
fresh portobello mushrooms cut into pieces100 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces50 g
-
eschalots cut into halves60 g
-
dry white wine120 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream125 g
-
plain flour25 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Besin Değeri şuna göre 600 g
Kalori
945.5 kcal /
3971.3 kJ
Protein
13 g
Yağ
87.6 g
Karbonhidrat
27 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
56.8 g
Sodyum
1659 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Thickening with TM6
19 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda