Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- ½ brown onion
- 40 g butter, plus extra, melted, for covering
- 500 g chicken livers, washed
- 30 g tomato paste
- 30 g brandy
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 2 tbsp pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 706.1 kJ / 168.1 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 93.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Liver Pate
25 min
Pâtè with Riesling
3h
Tuna dip
15 min
Mayonnaise
5min
Mixed mushroom pâté
1h 25 min
Mixed meat rillettes
4 Std. 10 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min