Cihazlar ve Aksesuarlar
Chicken liver pâté
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 20 dk
7 portions
Malzemeler
-
garlic clove1
-
brown onion½
-
butter plus extra, melted, for covering40 g
-
chicken livers washed500 g
-
tomato paste30 g
-
brandy30 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
pouring (whipping) cream2 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
93.4 mg
Protein
12.6 g
Kalori
706.1 kJ /
168.1 kcal
Yağ
12.6 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
6.9 g
Karbonhidrat
1.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
183 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4sa 15 dk
Liver cake
1sa 50 dk
Chicken and port pâté
1sa 30 dk
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24sa 35 dk
Tomato ketchup
1sa 25 dk
Mayonnaise
5 dk
Mushroom pâté
1sa 15 dk
Steak and kidney pudding
3sa 45 dk
Pâtè with Riesling
3sa
Gin and tonic sorbet with cucumber
12sa
Chicken Liver Pate
25 dk
Brandy Chicken Liver Pâté
3sa 25 dk