Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- ½ brown onion
- 40 g butter, plus extra, melted, for covering
- 500 g chicken livers, washed
- 30 g tomato paste
- 30 g brandy
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 2 tbsp pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 706.1 kJ / 168.1 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 93.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Mayonnaise
5 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Parsnip and bean mash
25 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Creamed spinach
15 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min