Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- ½ brown onion
- 40 g butter, plus extra, melted, for covering
- 500 g chicken livers, washed
- 30 g tomato paste
- 30 g brandy
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 2 tbsp pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 706.1 kJ / 168.1 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 93.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartare sauce
10min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Chicken and port pâté
1h 30min
Pâtè with Riesling
3h
Brandy butter
10min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Mayonnaise
5min
Beetroot ketchup
1h 15min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Almond thins
25min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min