Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- ½ brown onion
- 40 g butter, plus extra, melted, for covering
- 500 g chicken livers, washed
- 30 g tomato paste
- 30 g brandy
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 2 tbsp pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 706.1 kJ / 168.1 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 93.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Pâtè with Riesling
3h
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Mayonnaise
5 Min
Chicken Liver Pate
25 Min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Smoked trout pâté
3h 15min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Prawn and saffron risotto
30 Min