Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1500 g water
- 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
- 210 g dried risoni pasta
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 30 - 40 g balsamic vinegar
- 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
- 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
- 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
- 15 g fresh basil leaves, roughly torn
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1265 kJ / 301 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 489.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Quinoa salad with mango salsa
1h
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Mediterranean vegetable bake
50min
Warm satay chicken salad
55 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min