Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1500 g water
- 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
- 210 g dried risoni pasta
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 30 - 40 g balsamic vinegar
- 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
- 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
- 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
- 15 g fresh basil leaves, roughly torn
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1265 kJ / 301 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 489.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Chicken and pesto risoni
35min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1óra 50p
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Mediterranean pasta salad
50min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Mexican stack
45min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min