Pumpkin and antipasto risoni salad
TM6 TM5 TM31

Pumpkin and antipasto risoni salad

4.5 (32 değerlendirme)

Malzemeler

  • 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 1500 g water
  • 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
  • 210 g dried risoni pasta
  • 40 g olive oil
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • 30 - 40 g balsamic vinegar
  • 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
  • 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
  • 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
  • 15 g fresh basil leaves, roughly torn
  • 1 pinch ground black pepper

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1265 kJ / 301 kcal
Protein
12 g
Karbonhidrat
25 g
Yağ
16 g
Doymuş Yağ
5 g
Lif
4.7 g
Sodyum
489.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler