Cihazlar ve Aksesuarlar
Pumpkin and antipasto risoni salad
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
8 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)150 g
-
water1500 g
-
butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)400 g
-
dried risoni pasta210 g
-
olive oil40 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
balsamic vinegar30 - 40 g
-
pitted Kalamata olives drained and cut into slices50 g
-
sun-dried tomatoes drained and cut into slices60 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into pieces100 g
-
fresh basil leaves roughly torn15 g
-
ground black pepper1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
489.3 mg
Protein
12 g
Kalori
1265 kJ /
301 kcal
Yağ
16 g
Lif
4.7 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
25 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Festive Flavour
105 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 dk
Warm Mediterranean couscous salad
30 dk
Rice salad
1sa
Pumpkin risotto with bacon
40 dk
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 dk
Vegetarian sausage rolls
40 dk
Cauliflower and sweet potato lasagne
1sa 35 dk
Mexican stack
45 dk
Tomato pasta with vegetables and feta
30 dk
Chicken and pesto risoni
35 dk
Feta, spinach and potato frittata
1sa
Classic mushroom risotto
30 dk