Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1500 g water
- 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
- 210 g dried risoni pasta
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 30 - 40 g balsamic vinegar
- 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
- 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
- 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
- 15 g fresh basil leaves, roughly torn
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1265 kJ / 301 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 489.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Mediterranean pasta salad
50 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min