![Baked salmon cheesecake Baked salmon cheesecake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AE73E306-D06E-464C-BA05-977CC84F497B/Derivates/1CFCFEBC-E3DD-49D0-AF79-4F16ED1DF1A1.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon cheesecake
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 sprig fresh dill, leaves only (see Tips)
- 250 g cream cheese
- 200 g sour cream
- 300 g ricotta (see Tips)
- 3 eggs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 370 g hot smoked salmon, skin removed, flaked
Avocado dressing
- 1 avocado (approx. 200 g), flesh only, cut into cubes
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 20 g baby pickled capers, rinsed and drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 150 g water
- salt, to taste, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 60 g mixed baby salad leaves
- 1 cucumber, peeled into ribbons
- 4 baby radishes, cut into quarters
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1574 kJ / 374.8 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 30.7 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1160.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Leek and smoked salmon dip
55min
Pâtè with Riesling
3h
Pork and chicken terrine
3h 20min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1ч. 55 мин.
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Panforte
1 Std. 30 Min
Raspberry and lemon flan
1h