
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Satay sauce
- 40 g raw unsalted peanuts
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp oil
- 2 - 3 tsp sambal oelek to taste
- 240 g coconut milk
- 1 ½ tbsp raw sugar
- 1 ½ tsp tamarind paste (see Tips)
- 30 g fish sauce
Coconut rice and chicken
- 300 g jasmine rice
- 700 g water
- 1 garlic clove roughly chopped
- 160 g coconut milk
- 1 tsp salt
- 500 g chicken thigh fillets cut into pieces (1-2 cm)
- salt to season
- ground black pepper to season
Salad
- ¼ red onion cut into small pieces (5 mm)
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut into slices
- ½ tsp salt
- water to cover
- 150 g raw cashews
- 250 g red cabbage cut into slices
- 1 bunch fresh coriander (approx. 30 g), leaves and stalks, roughly chopped
- 1 carrot cut into pieces (1-2 cm)
- ½ red capsicum deseeded and cut into pieces (1-2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 693.4 kcal / 2901 kJ
- Protein
- 25.5 g
- Yağ
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 64.6 g
- Lif
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Sodyum
- 1194.2 mg