Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tempeh mince
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g tempeh, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tamari
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried sage
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried oregano
Bolognaise sauce
- ½ zucchini, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g red wine
- 50 g Parmesan cheese, shaved, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 4782 kJ / 1138.6 kcal
- Protein
- 60.4 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 76.6 g
- Doymuş Yağ
- 18.8 g
- Lif
- 28.4 g
- Sodyum
- 4210.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potato and green pea curry
50min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet and sour tempeh
50min
Lentil bolognese
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian chilli
35min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Mushroom bolognaise
45 min
Chilli con tempeh
20 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min