Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gremolata
- 1 garlic clove
- 50 g mixed fresh herbs of choice, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 lemon, peel only, no white pith
- ½ tsp dried chilli flakes (optional)
- 60 g extra virgin olive oil
- 40 g freshly squeezed lemon juice
Soup
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g bacon, cut into pieces
- 120 g onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 70 g carrots, sliced
- 30 g tomato paste
- 2 fennel bulbs (approx. 350 g), sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp ground fennel seeds
- 1 tsp dried chilli flakes (optional)
- 1000 g water
- 120 g cavolo nero or kale, ribs removed and leaves cut into pieces (approx. 1 cm)
- 400 g can cannellini beans, drained and rinsed
- grated Parmesan cheese, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2403.5 kJ / 574.5 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Karbonhidrat
- 51.7 g
- Yağ
- 35.1 g
- Doymuş Yağ
- 9.1 g
- Lif
- 17 g
- Sodyum
- 489.1 mg
Alternatif tarifler
Tuscan bean soup
40min
Pumpkin tahini smash
40min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Easy citrus pie
1 godz.
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Asparagus and saffron risotto
35min