Uyumlu sürümler
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herbed butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g fresh portobello mushrooms
- 2 tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2802.5 kJ / 667.3 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 36.3 g
- Yağ
- 47.5 g
- Doymuş Yağ
- 20.9 g
- Lif
- 11.3 g
- Sodyum
- 340.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Spinach and feta galette
1j 50 menit
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Lentil moussaka
3h 30 min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Asian cucumber salad
10 min
Mediterranean capsicums
2j
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1j 50 menit