Uyumlu sürümler
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herbed butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g fresh portobello mushrooms
- 2 tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2802.5 kJ / 667.3 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 36.3 g
- Yağ
- 47.5 g
- Doymuş Yağ
- 20.9 g
- Lif
- 11.3 g
- Sodyum
- 340.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Eggplant with burghul
55 min
Miso soup
30min
Couscous tahini bowl
30min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min