![Chickpea ratatouille (gut health) Chickpea ratatouille (gut health)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82763962-72d0-44b5-9df1-4a14ea7f3dca/Derivates/7abbfc2c-89bf-4268-8790-c9f0999b375e.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 1 eggplant (large), cut into pieces (3-4 cm)
- 2 capsicums, cut into strips (1-2 cm)
- 2 zucchini (medium), cut into slices (1 cm)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, stalks and leaves separated
- 1 red onion (large), cut into quarters
- 2 fresh tomatoes, cut into pieces
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 ½ tbsp balsamic vinegar
- 300 g fresh green beans, trimmed and cut into halves, if preferred
- 80 g pitted Kalamata olives, drained
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1379.5 kJ / 328.4 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 19.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 11.7 g
- Sodyum
- 305.5 mg
Alternatif tarifler
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Vegetarian chilli
35min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Three-bean shepherd's pie
26sa
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1j
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Lentil bolognese
30min
Vegetable chilli
50min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min