Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 1 eggplant (large), cut into pieces (3-4 cm)
- 2 capsicums, cut into strips (1-2 cm)
- 2 zucchini (medium), cut into slices (1 cm)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, stalks and leaves separated
- 1 red onion (large), cut into quarters
- 2 fresh tomatoes, cut into pieces
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 ½ tbsp balsamic vinegar
- 300 g fresh green beans, trimmed and cut into halves, if preferred
- 80 g pitted Kalamata olives, drained
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1379.5 kJ / 328.4 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 19.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 11.7 g
- Sodyum
- 305.5 mg
Alternatif tarifler
Hearty lentil chilli
50 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Sweet and sour tempeh
50 min
Lentil moussaka
3u. 30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Rendang curry
30 min
Vegetarian chilli
35 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Mediterranean capsicums
2h
Chilli con tempeh
20min
Caribbean curry
40 min