Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried porcini mushrooms
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 200 g mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms of choice, cut into quarters
- 1 tbsp tomato paste
- 50 g dry white wine
- 400 g tomatoes, cut into quarters
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 - 1 ½ tsp dried oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 921.7 kJ / 219.5 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1128.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom stroganoff
20 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Tempeh bolognaise
30 Min
Lentil moussaka
3h 30min
Yasai miso ramen
35min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Chilli con tempeh
20 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Vegetable lasagne
1h 35 min
Lentil bolognese
30 Min