Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes, drained
- 2 tsp pickled capers, rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes, peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (isteğe bağlı)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 687.5 kJ / 164 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 481.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus risotto
40min
Mushroom risotto
30min
Cauliflower gratin
1h
Planked Amaretto peaches with ricotta
Değerlendirme yok
Saffron arancini
25h 25 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Risotto verde
45 min
Tapenade
10min