Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 44.9 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 678 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus risotto
40 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Tuscan bean soup
40 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20sa 15 dk
Polenta zucchini slice
2h 10 min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Risotto verde
45 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min