![Pearl barley risotto with asparagus Pearl barley risotto with asparagus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5A6248D9-E83E-4A17-94DD-2C0A1C746CC0/Derivates/e6ac1c83-f529-466e-a414-a2a78aadb91d.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 44.9 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 678 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13ч. 25 мин.
Basil pesto
10min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Asparagus risotto
40min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min