Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 44.9 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 678 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Tomato and lentil dahl
35min
Mexican chicken soup
30min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Courgette strudel
1h 20min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Mediterranean capsicums
2h
Israeli couscous salad
1h
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min