![Eggplant involtini with risotto Eggplant involtini with risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8FB67A03-8FA0-4FA2-BE5F-D5F614A9C58B/Derivates/2F0E6531-A1F0-4294-8E22-EE1630D41AB8.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Risotto
- 30 g eschalots
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g Arborio rice
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 150 g mozzarella cheese, cut into pieces (1 cm)
Eggplant involtini
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 12 pieces eggplant, cut lengthways into thin slices (5 mm)
- 2 - 4 tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 400 g canned crushed tomatoes
- 80 g dry white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2743.3 kJ / 653 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 56.8 g
- Yağ
- 36.9 g
- Doymuş Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1434.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Lentil moussaka
3h 30min
Courgette strudel
1h 20 min.
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Fresh tomato tart
40 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20 min.
Asparagus risotto
40 Min
Spinach and artichoke penne
1h 5min