
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Risotto
- 30 g eschalots
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g Arborio rice
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 150 g mozzarella cheese cut into pieces (1 cm)
Eggplant involtini
- 60 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 12 pieces eggplant cut lengthways into thin slices (5 mm)
- 2 - 4 tbsp extra virgin olive oil for drizzling
- ½ tsp salt plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh basil leaves only, plus extra to serve
- 400 g canned crushed tomatoes
- 80 g dry white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 653 kcal / 2743.3 kJ
- Protein
- 20.2 g
- Yağ
- 36.9 g
- Karbonhidrat
- 56.8 g
- Lif
- 6.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.3 g
- Sodyum
- 1434.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta with mediterranean vegetables
1sa 35 dk
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1sa 5 dk
Eggplant rotolo
1sa 40 dk
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Spinach and artichoke penne
1sa 5 dk
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 dk
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1sa 25 dk
Filo spinach slice
55 dk
Spinach and feta galette
1sa 50 dk
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1sa 5 dk
Melanzane parmigiana
2sa 5 dk
Rosemary and thyme polenta chips
1sa