Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Risotto
- 30 g eschalots
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g Arborio rice
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 150 g mozzarella cheese, cut into pieces (1 cm)
Eggplant involtini
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 12 pieces eggplant, cut lengthways into thin slices (5 mm)
- 2 - 4 tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 400 g canned crushed tomatoes
- 80 g dry white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2743.3 kJ / 653 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 56.8 g
- Yağ
- 36.9 g
- Doymuş Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1434.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baba ghanoush
1h
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Asparagus risotto
40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Pasta primavera
1h
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Eggplant with burghul
55min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min