Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Risotto
- 30 g eschalots
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g Arborio rice
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 150 g mozzarella cheese, cut into pieces (1 cm)
Eggplant involtini
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 12 pieces eggplant, cut lengthways into thin slices (5 mm)
- 2 - 4 tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 400 g canned crushed tomatoes
- 80 g dry white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2743.3 kJ / 653 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 56.8 g
- Yağ
- 36.9 g
- Doymuş Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1434.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Spinach and feta galette
1h 50 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min