Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g freekeh
- 500 g filtered water, plus extra for soaking
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pickled capers
- 50 g pine nuts
- 50 g walnuts
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 3 capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 21.9 g
- Lif
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8hod. 15min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min