![Mediterranean capsicums Mediterranean capsicums](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D90D5223-39E6-40FB-BB82-A47EF680AE66/Derivates/437c4c8f-247c-4510-a886-523bae27dde7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g freekeh
- 500 g filtered water, plus extra for soaking
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pickled capers
- 50 g pine nuts
- 50 g walnuts
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 3 capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1623 kJ / 386.4 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 21.9 g
- Lif
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Pea and garden mint fritters
25min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Israeli couscous salad
1 Std.
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Sweet potato lasagne
1h 20min